Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Alabama

Proprietate de vânzare în Alabama.

Alabama se învecinează la nord cu Tennessee, la sud cu Florida și Golful Mexic, la vest cu Mississippi și la est cu Georgia.

2018 a fost un an lucrativ pentru piata imobiliara din intreaga tara. Majoritatea statelor au promovat prin combinarea unei economii mai bune și a unor salarii mai mari.

Birmingham este cel mai bun loc pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Alabama. Orașul Birmingham se află la poalele munților Appalachian maiestuoși. Este cel mai populat oraș din statul și județul Jefferson.

Era singurul oraș din lume care avea trei elemente necesare pentru a produce oțel, care este calcar, cărbune și minereu de fier. În ultimii 40 de ani, Birmingham a devenit un centru important pentru industriile majore de astăzi, cum ar fi construcțiile, băncile de servicii, publicațiile și cercetarea medicală. Nu e de mirare că orașul a câștigat numele unui oraș magic.

Birmingham este cel mai bun loc pentru a locui în statul Alabama și este un loc foarte bun pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Alabama. Are o zonă vibrantă în centrul orașului, o comunitate în creștere și restaurante de clasă mondială care oferă experiențe culinare excepționale atât pentru localnici, cât și pentru turiști.

Dacă sunteți încă în căutarea unei piețe imobiliare cu risc scăzut și stabilă. Cele mai multe proprietăți de vânzare din Alabama se situează între 80.000 și 100.000 de dolari.

Această gamă de prețuri este un loc popular pentru investitorii cu toate nivelele de experiență. Dacă doriți să cumpărați o proprietate de vânzare în Birmingham.

Piața imobiliară Montgomery a fost clasată ca fiind una dintre cele mai bune din Statele Unite. Orașul are o rată scăzută a șomajului. Aceasta este o locuință de închiriat. Costul de trai este cu 5% mai mic decât media SUA. Montgomery tendințele pieței imobiliare arată o creștere anuală cu 3% a prețului mediu de vânzare și o creștere de 3% din chiria medie pe lună. Tendințele pieței imobiliare Montgomery reprezintă o creștere cu 3% a vânzărilor de locuințe mediane în ultimul an.

Casele unifamiliale reprezintă cel mai comun tip de locuință pe piața imobiliară Montgomery, reprezentând 69,62% din unitățile de locuit ale orașului. Alte tipuri de case sunt predominante pe piața imobiliară Montgomery complex mare de apartamente sau apartamente de înaltă calitate (18,06%), apartamente duplex, case transformate în apartamente sau alte condominium-uri mici (7,00%) și câteva case terase și alte cazuri de anexe (3,12%).

Prețul mediu al unei proprietăți de vânzare în Alabama este puțin peste 83.000 de dolari. Aceasta înseamnă că puteți obține un minim de timp.

Prețurile locuințelor sunt neschimbate, deci nu veți lua în considerare o apreciere ridicată, dar nu vă faceți griji cu privire la faptul că prețul următoarei achiziții va fi cu 10% mai mare. Montgomery Alabama imobiliare este o afacere de astăzi, și valori de proprietate va rămâne probabil stabil.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 13625

DE VÂNZARE Casă rustică, Alabama, Mobile, Mobile, 12041 West Oak Court

1,004,179.21RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

2200 m²
3 dormitoare 2 bai de dorit în vest Mobile. Acasă la Universitatea din Alabama de Sud. Multe extra inclusiv lotul colţ, 2 garaj auto şi loc de joacă (...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB